Persberichten

  • • De nieuwe Vitara is de eerste compacte SUV die vijf sterren haalt in het nieuwe EuroNCAP-testprogramma voor 2015. • Zijn uitstekende scores voor alle criteria maken hem tot een van de veiligste auto's in zijn klasse. • De 'Total Effective Control'-technologie en het doorgedreven gebruik van hoogwaardige staalsoorten verzekeren een laag koetswerkgewicht en hoge crashbestendigheid
  • Al van bij zijn marktlancering in 1988 werd de Suzuki Vitara geprezen voor zijn stijlvolle stadsgerichte design, zijn handige buitenafmetingen, zijn comfortabele rijeigenschappen en zijn onversneden terreinvaardigheden. Het model is blijven evolueren op het vlak van formaat en aandrijflijn. Ruim een kwarteeuw na het debuut van de eerste generatie reïncarneert de Vitara als een verfrissend gelijnde SUV. Geheel volgens de huidige noden zet de gloednieuwe Vitara een stapje terug qua afmetingen. Daarnaast doet hij een beroep op Suzuki's toonaangevende ALLGRIP-vierwielaandrijving en geavanceerde veiligheids- en connectiviteitsuitrusting. Bovendien biedt hij voortaan uitgebreide personalisatiemogelijkheden.
  • Suzuki Motor Corporation heeft op het 85e salon van Genève in wereldpremière twee conceptauto’s onthuld: de iK-2 en de iM-4. De twee modellen beschikken over Suzuki’s modernste technologieën om verbruik en uitstoot te verminderen. Het gaat daarbij om het nieuwegeneratieplatform, het SHVS mild hybrid-systeem en de BOOSTERJET, een nieuwe kleine benzinemotor met rechtstreekse inspuiting en turbo.
  • Suzuki Motor Corporation zal op het 85e salon van Genève volgende maand twee conceptauto’s in wereldpremière voorstellen.
  • Hartelijk welkom op de 93ste editie van het autosalon van Brussel. In 2015 gaan we weer voor een ‘kleine’ versie van het jaarlijkse feest op wielen, maar kunnen we eigenlijk nog van ‘klein’ spreken als je ziet hoe divers de tentoongestelde modellen zijn? Bij Suzuki zien we het salon – net als het nieuwe jaar – alleszins groot(s), want in 2015 zetten we de vernieuwing van ons gamma, waarvan de aftrap werd gegeven door de SX4 S-Cross, onverdroten verder.
  • Al van bij zijn marktlancering in 1988 wordt de Suzuki Vitara geprezen voor zijn stijlvolle stadsgerichte design, zijn handige buitenafmetingen, zijn comfortabele rijeigenschappen en zijn onversneden terreinvaardigheden. Het model is blijven evolueren op het vlak van formaat en aandrijflijn. Ruim een kwarteeuw na het debuut van de eerste generatie reïncarneert de Vitara als een verfrissend gelijnde SUV. Geheel volgens de huidige noden zet de gloednieuwe Vitara een stapje terug qua afmetingen. Daarnaast doet hij een beroep op Suzuki's toonaangevende ALLGRIP-vierwielaandrijving en geavanceerde veiligheids- en connectiviteitsuitrusting. Bovendien biedt hij voortaan uitgebreide personalisatiemogelijkheden.